Twikie Pashouders

Twikie Badgehouders


Twikie heeft een manier ontwikkeld waardoor het makkelijker is om een profiel of pagina te verifiëren. Deze profiel/pagina heeft een Badge naast zijn/haar naam staan ()

Hoe kan ik een Twikie Badgehouder worden?
Om in aanmerking te komen als Twikie Badgehouder hanteren wij de volgende punten.
Je hebt een volledig ingevuld profiel, denk bijvoorbeeld aan naam, achternaam & woonplaats. Je bezit een duidelijke foto van jouw zelf als profiel foto. Je profiel is niettegen onze reglementen en staat goed bekend op Twikie.

Kan ik zelf een Badge aanvragen?
Ja dit kun via je account instellingen. Voor het Badgehouderschap vragen wij jou een kopie van je ID kaart en/of Rijbewijs in te sturen. Dit kun je doen via dit formulier. Na beoordeling zul je een bericht ontvangen met de uitslag van je aanvraag. Zo weten wij zeker dat jij de persoon bent die het profiel beheerd. Mocht je vragen hebben? Dan kan je natuurlijk altijd één van de beheerders aanspreken.

Kan ik mijn Pashouderschap verliezen?
Wanneer je account niet meer voldoet aan onze voorwaarden, of inactief is geworden wordt je Badgehouderschap beïndigd. Het is dan niet mogelijk om deze opnieuw aan te vragen. Wanneer wij vinden dat je profiel weer voldoet zullen wij opnieuw contact met je opnemen en je de mogelijkhied geven een Badge aan te vragen

Twikie en/of haar medewerkers zullen jou nooit vragen om uw wachtwoord af te geven bij het verificatie proces. Wanneer dit wel het geval is, is dit GEEN medewerker van Twikie! Neem direct contact met ons op a.u.b