Twikie Affiliate programma

Affiliate programa..


De hieronder te lezen informatie is geld onder voorbehoud van spelfouten.
Geld verdienen is altijd leuk. Bij twikie is het mogelijk!, hoe, simpel. Je hebt wel eens dat je vrienden overhaalt om ook naar het social netwerk over te komen waar je je eigen fijn en thuis voelt. Zou het dan niet leuk zijn om eens mee te doen via het Twikie spaarprogramma?. Dat houdt in dat jij voor elk lid dat je overtuigt lid te worden van Twikie.nl en een van onze Pro pakketten selecteert geld kunt sparen en wel € 0,10 euro cent per lid. Wel dat schiet op zul je misschien denken, maar dat kan nog best aantikken.


Hoe werkt het?
Je bent al zeer waarschijnlijk via deze pagina doorverwezen om de spelregels door te nemen. Dit is de pagina waar je zelf alles bijhoudt wie er via jouw persoonlijke Affiliate link registreert en zich aanmeld voor een van de Pro pakketten. Door simpelweg deze link aan iemand te geven zoals deze staat vermeld op deze pagina onderaan in het groen, weet het Twikie systeem precies, wie wat en waar. Ook jij kunt dat prima volgen via dit overzicht.


Let wel op dat die persoon niet al is aangemeld via Twikie.nl want dan werkt het niet. De persoon moet echt voor het eerst inloggen met jou Affiliat link.


Even een resume


- Geef je Affiliate link aan je vriend, kennis, of bekende en laat er op klikken
- Laat deze persoon zich aanmelden via de knop rechtboven
- Na het doorlopen van de registratieprocedure laat hen het volgende doen


Na het volledig doorlopen van de registratieprocedure laat de persoon klikken op deze link op de pakket upgrade uit te voeren en de spaarcenten worden bijgeschreven op Affiliate account.