De eerste Yoors Divers is uit

Yoors Divers is een digitaal magazine voor wie op yoors blogt. Elk Yoorslid mag de link van 1 zelf geschreven blog insturen. Geen censuur, wel mooie reclame.

Gisteren kwam het eerste digitale Yoors magazine uit. Het heet: Yoors Divers. Elisabeth heeft er nog wel wat werk aan gehad. Gelukkig vindt zij het maken er van leuk. Het blad is géén iniatief van het Yoorsteam,maar van haar een Yoorslid. Je krijgt het dus niet via je e-mail toegestuurd en er is ook geen plek op Yoors waar je het kunt lezen.
Stuur je wat in dan krijg je de pdf en als het af en online is, maakt Elisabeth hier een berichtje over en daar staat de link naar de Yoors Divers uitgavedan in.

Jarenlang heb ik bladen gemaakt.Deze werden gedrukt en gebonden. Ook hield ik sites bij. Nu is het of ik niets meer kan. Er is veel veranderd.
Het Yoorsblad is geplaatst bij ISSUUook weer een site waar ik nog nooit van gehoord had en waar ik maar een account aangemaakt heb. Waarom? Omdat ik het domweg niet voor elkaar kreeg om anders te liken. Bij ISSUU valt er een heleboel te lezen, dus aantrekkelijk is het wel.

Mijn enige probleem is nu nog dat ik tijdgebrek heb.Er is zoveel te lezen, te leren en te doen.
En eerlijk is eerlijk ik doe niet zoveel meer. Ik zie het nut van veel niet meer in. Ik poets en boen aanzienlijk minder. Ik doe het hoognodige (was, afwas, administratie, vloeren, afval, maaien, enz).

Ik heb een lange lijst met onderwerpen waarover ik wil schrijven,die ik wil uitzoeken, waarover ik wil lezen en waarop ik wil reageren. Vooral dat reageren schiet er bij mij in.
Ik kom eigenlijk niet meer op facebook en instagram gebruik ik ook niet meer. Twitter schiet er bij mij bij in en Pinterest daar kon ik nooit wat mee. Google+ heb ik ook nooit wat mee gedaan. Er zijn mensen die nog veel meer sites hebben en bijhouden. Elke dag weer. Hoe doen zij dat? Eierwekker er bij en overal 15 minuten?

Een aantal social media gebruik ik om te delen, maar ik heb daar nog nooit rondgekeken naar wat anderen plaatsen (het lijkt alsof je er bent maar dat is niet zo), maar of dat echt zoden aan de dijk zet? Ik ben allang vergeten door de groep mensen die mij ooit kende en nodig had en ik ben vergeten hoe je zo'n groep opbouwt. Het heeft vast te maken met het investeren van tijd, tijd die ik blijkbaar niet heb al zit ik uren per dag op mijn telefoon (nee ik heb geen computer).