Wil je ook deze mooie layout op jouw profiel?

Lees hier hoe je deze layout toepast op jouw profiel

Deze mooie profiel layout van Liliane is gemaakt door Patrick.

Deze layout heeft GEEN pagina cover / header en heeft doorzichtige modules waardoorheen je de pagina achtergrond kunt zien.

Er zijn veel mensen die jaloers waren op het profiel van Liliane, maar je kunt deze layout ook op jouw eigen profiel toepassen.

Download allereerst ---> DIT <--- bestandje

Sla het NIET op als .txt bestand, want dan werkt het niet!

Sla deze code op in KLADBLOK op je computer... geeft het de naam 'TWIKIELAYOUT.CSS'

Lees het blogbericht 'Maak ook je profiel mooi met een eigen layout', daarin wordt uitgelegd hoe je deze layout op jouw profiel toepast. Hier na is het een kwestie van het uploaden van je eigen pagina-achtergrond , en vóila... je profiel is gepimpt!

Helaas is het momenteel nog niet makkelijker om een layout op je profiel toe te passen. Twikie werkt hard aan een methode om het makkelijker te maken voor haar leden. Er ís dus een manier om een mooie profiel layout te maken voor je pagina, je moet er alleen wat moeite voor doen.

In de toekomst komt er waarschijnlijk een layout-store waar je met een simpele druk op de knop een layout op je profiel kunt toepassen, maar op dit moment moeten we ons nog even op deze manier behelpen. Heb dus geduld!

Veel plezier ermee!

 P.S.: HET blogbericht waarnaar ik in dit blogje link,  vertelt je ook dat je een bestandje moet downloaden, maar dat bestandje is als je MIJN profiel layout wil gebruiken. Download dat bestandje dus NIET als je DEZE layout wil hebben. Het mag natuurlijk wel maar dan heb je niet déze layout!