Hyves is terug!


Wie is nu 'de echte Hyves' ? Is Hyves terug? Hier doen wij het uit de doeken voor jou!

.

De afgelopen tijd is er een heel scala aan sociale netwerken ontstaan en zij gebruiken daarvoor de naam 'Hyves is terug'. Deze sociale netwerken pretenderen hiermee een soort van 'Hyves' te zijn en trekken hiermee hele mensen massa's naar zich toe die werkelijk denken zich op 'De nieuwe Hyves' te bevinden!

Maar NIETS is minder waar... want géén van deze sociale netwerken is 'De Echte Hyves'. Hyves bestaat namelijk niet meer en komt ook niet meer terug.

Al deze sociale netwerken doen hun uiterste best om op Hyves te lijken want men wil 'Het Hyves gevoel'  terug.

Dat is begrijpelijk, want Hyves was een hele leuke website waar veel mensen nieuwe sociale contacten opdeden en verzekerd waren van vele uurtjes online plezier per dag!

Maar helaas moeten we jullie teleurstellen: Hyves is niet meer en komt niet meer terug. Dat tijdperk is ECHT voorbij mensen.

Al die sites die de naam 'Hyves' gebruiken of een deel van die naam, of proberen kwa beeldvorming op Hyves te lijken zullen op den duur uit de lucht worden gehaald. Dit is al gebeurd met andere websites die de naam Hyves of een deel van de naam Hyves gebruiken!

En dan is er nog een heel scala aan sociale netwerken die beweren de Nieuwe Hyves te zijn waarvan ik de naam maar niet noem om jullie niet in de war te brengen!

Persoonlijk vrees ik dat deze site te zijnder tijd ook ontdekt zal worden door de TMG groep in Den Haag en ik weet zeker dat zij ook stappen zullen gaan ondernemen om deze site(s) weer uit de lucht te krijgen.

Men ziet door de bomen het bos niet meer en weet niet meer wat nu 'de échte Hyves' is. Maar dan moet ik ze helaas teleurstellen, want  'de échte Hyves' bestaat namelijk al jaren niet meer en komt echt nooit meer terug.

Ik zie er een aantal die kwa look en feel behoorlijk op Hyves lijken, gewoon omdat men dat leuk vindt en dat is heel begrijpelijk, maar waarom kun je niet iets nieuws ontdekken dat kwa mogelijkheden lijkt op wat Hyves EENS te bieden had?

Twikie bestaat nu al meer dan een jaar en is op een rustig tempo bezig aan de weg te timmeren. Twikie pretendeert ook géénszins 'De Nieuwe Hyves' te zijn, maar probeert wel haar leden een leuk platform te bieden waar mensen het ook naar hun zin hebben.

Zo kun je hier ook je profiel pimpen, zij het met CSS... en over niet al te lange tijd komt er een schitterende LAYOUT-generator waarmee je méér kunt dan je op Hyves ooit hebt gekund!

We doen ons uiterste best het hier jullie naar de zin te maken, mits jullie ons een kans geven en geduld hebben, daar we maar met een heel klein team werken.

Hopelijk geven jullie Twikie een kans :)

 

Reacties


jw bouman 2 jaren geleden

dat hyves stopte was een reden voor cu2 ook het beheer zag er geen heil meer in hyves kan terug komen. als wij maar willen ik deed toen een poging en vroeg de rechten op. en deed een poging hyves terug te halen het is mogelijk. daar moet wel wat voor gedaan worden. gezien het oude hyves in de goede staat hoe het was is opgeslagen. cu2 ook.

ik heb me tevergeefes pogingen 10 jaar terug gedaan. heeft me teveel geld gekost omdat tegen hangers me begonnen te bedrijgen.
juristen op me af stuurde en zelfs over gingen tot het afbreken van me bedrijf. de verkzering krabt zich nog op de kop schade loopt intussen na zoveel jaar in de multie miljarden.

de mensen die dat bij mij aangericht hebben als ze er al voor opgepakt zijn hebben dus heel wat op hun geweten.

laat dit een waarschuwing zijn voor de toekomst.
dat als iemand iets wat goed is was probeert te redden en mogelijk nog wat bij te maken wat goed is. daar geld uit eigen bedrijf in steekt. geld voor in laat zamelen door kinderen omdat de site,s ook voor kinderen zijn.
en zelf nog eens van private geld geld in stopt vanaf een spaar rekening.
die voor prive doellen was.

werk dat dan ook niet tegen dan worden mensen boos heel boos.

 
 • Vind ik leuk
 • Liefde
 • HaHa
 • Wauw
 • verdrietig
 • Boos
 
Kitty Wu 3 jaren geleden

Ik kom de berichten nooit tegen dat hyves terug is, maar ik zoek er ook niet naar. Hyves terug, of een look a like, gaat niet werken. Het is iets van vroeger. Iets wat mijn jongsten niet eens kennen. De oudste misschien nog. Hyves is met een reden oogehouden. Het was dus minder kassucces dan verwacht? Nu mn nostalgie?
Het woord (of een deel) "hyves" gebruiken daar zie ik niets verkeerds in. Dat wordt met facebook en twitter ook gedaan. Het staat voor iets, een uiterlijk of manier van communiceren.
Ik kan mij niet voorstellen dat Hyves daar onder lijdt, zij bestaan tenslotte niet meer. Ik vind het meer klinken alsof men probeert iedereen uit te schakelen die met de grote Amerikaan probeert te concurreren.

 
 • Vind ik leuk
 • Liefde
 • HaHa
 • Wauw
 • verdrietig
 • Boos