Migrantenplaag of?

Migranten zijn geen vluchtelingen en vluchtelingen blijken ook weer geen vluchteling te zijn en ook geen kansparel.

Jaren terug kwam een goede kennis terug uit Afrika. Zij had daar jarenlang gewerkt als verpleegster, was daar getrouwd en had twee zoons gekregen. De jongens waren 8 en 4 jaar. Zij ging terug naar Wageningen en had daar ook een baan. Haar man werd zonder pardon Nederland uit gezet. Zo'n nietsnut wilde ons Koninkrijk niet. Zij moest het maar zonder man doen en de kinderen zonder hun vader of lekker oprotten.

 

Dit is geen op zichzelf staand geval. Vrouwen met een buitenlandse man worden zeker gediscrimineerdten opzichte van mannen met een buitenlandse vrouw. Dat laatste kan en mag en is normaal. De buitenlandse man, zeker uit Afrika, wordt gezien als scammer, oplichter, profiteur en krijgt niet snel een visum ook niet als toerist. De ambassade kijkt ook na hoe vaak er voor de betreffende persoon een aanvraag wordt gedaan.

 

Dankzij het vluchtelingenbeleid van Merkel hoeft dat visum niet meer. Eindelijk is het paradijs bereikbaar. Niet het land van melk en honing, wel het land van geld en gratis woning. Massaal reageren ze dan ook op Merkels uitnodiging. De media speelde daar mooi op in. Het beeld van het zogenaamd aangespoelde kindje, maar ook het harteloos over het hek gekwakte kindje in Hongarije.

Ik zei nog tegen een vriend toen ik hem belde: "Nu is je kans. Sleep je 2 kinderen mee en kom hierheen. Je moet gewoon zeggen dat je vluchteling bent, daar trappen ze hier wel in."

 

Zie jij ze nog staan al die vrouwen en ouderen met kinderen op een kluitje? Denk jij nog wel eens terug aan dat eerste nieuws? Had jij ook zoveel medelijden met al die vluchtelingen die maanden gelopen hebben uit zwaar oorlogsgebied?

De "kansparels" goed voor onze economie zijn er inmiddels. Allemaal hoog opgeleidde mensen die wij met open armen en het liefst, van jong tot oud, met open benen moeten ontvangen. Dat vindt meneer Rutte wel zo gastvrij.

Klagen of een mening hebben mag niet dan heb je last van een fobie.Het is daar namelijk gewoon, de aard van het beestje zal ik maar zeggen. Justitie meet graag met meerdere maten. Een beetje ruimdenkend zijn in een multiculturele samenleving moet kunnen. De wet aanpassen dus ook en dat doet de EU. Niet voor jou en mij maar voor de parels die dan hun kans kunnen grijpen.

 

Oostenrijk heeft er genoeg vanen ik hoop oprecht dat zij de door hun voorgestelde regels gaan uitvoeren. Zoals het nu gaat staat er een burgeroorlog in de EU voor de deur. Op Lesbos heeft de bevolking er schoon genoeg van.

Als EU burger kan ik ook niet overal neerstrijken met een vals ID en een uitkering incasseren (de voordelen van de EU zijn mij nog steeds niet duidelijk. Alles is nooit overal even duur geweest, als ik vlieg moet ik nog steeds 4-5x mijn ID en ticket laten zien en er zijn wel degelijk grenscontroles de controle is alleen maar groter geworden.).

 

Landen als Zweden maken het wel heel erg bont.Als meisje/vrouw wil je daar niet wonen. Je bent vogelvrij verklaard. Als het op pedofilie, verkrachting en moord aankomt moet jij je dat maar laten welgevallen (zelfs facebook vindt dat). Zelf zou ik beslist emigreren. Mijn kinderen zou ik er ook niet laten opgroeien. Uitgescholden, bespuugd, verkracht en gediscrimineerd worden is niet mijn idee van leven in vrijheid en een onbezorgde jeugd. Los van het feit dat het indruist tegen de rechten van de mens!

 

Wie wil er nog mee naar Engeland varen?Ook in Engeland (het land dat uit de EU stapt) maakt de rechter het wel erg bont!

"Een tiener ‘vluchteling’ die een jonge vrouw wurgde en seksueel aanviel, is de gevangenis bespaard gebleven en mocht een ‘krachtig en intensief’ programma voor de behandeling van zedendelinquenten overslaan vanwege zijn slechte Engels.

Rechter Philip Statman van Diversity and Community Relations overhandigde Filmon Kbrom, een 18-jarige Eritrean, een korte termijn van 19 maanden in jeugdbewaring – maar schortte het vonnis op, wat betekent dat hij het eigenlijk niet zal hoeven uit te zitten tenzij hij binnen de komende twee jaar een ander misdrijf pleegt"

Zo zie je maar weer dat gebrek aan scholing ook zijn voordelen heeft. Gewoon de taal niet spreken en je komt overal mee weg.

Het Engelse bericht kun je HIERlezen.