Videouploads op Twikie nu mogelijk!

Deel nu jouw leukste videos op Twikie en laat deze 'viral' gaan binnen Twikie

Videos uploaden en nog meer nieuwe functies op Twikie

 

Vanaf nu is het mogelijk om binnen TWIKIE videos direct in je posts te uploaden. Dus heb je leuke videos van jezelf of video's die je elders op het internet tegenkomt die je graag met jouw volgers binnen Twikie wil delen? Dan kan dat.

Twikie ondersteunt nu directe videouploads vanaf de PC of laptop maar ook vanaf jouw mobiele telefoon , tablet en / of IOS device.

 

Helaas is het niet mogelijk om vanaf de iets oudere modellen mobiele telefoons video's te uploaden!

Verder is het nu ook mogelijk om geluidsbestanden te uploaden direct in je posts, je kunt muziek maar ook andere geluidsbestanden nu direct in jouw posts delen, dus ook opnames van geluidsbestanden die je met jouw volgers wil delen!

Als je rondsurft op Twikie zul je bemerken dat er bepaalde mensen zijn die een mooie layout hebben op hun profiel pagina. Dit wil jij natuurlijk ook. Helaas is het op DIT moment alleen nog maar mogelijk om dit door middel van een persoonlijk CSS -bestand te doen. Maar er wordt - as we speak - gewerkt aan een heuse 'profiel Layout-generator',  zoals we die nog kennen van

Hyves. Er komt een layout generator waar mee je elk element op jouw pagina een persoonlijke stijl kunt geven. Denk hierbij aan de borders / randen om de boxjes, de headers etc, maar ook eventueel transparantie van de vlakken!

Momenteel kun je in de TWIKIESTORE een layout voor jouw profiel downloaden. Ik heb keihard gewerkt om een kleine serie van layouts te maken die jij kunt downloaden en simpelweg in jouw Twikie-dashboard kunt uploaden!

Zit er niets van jouw gading tussen? Geen paniek, heb geduld, er worden dagelijks nieuwe layouts geupload, er zal vast wel iets komen dat wel aansluit bij jouw persoonlijke smaak.

Momenteel ben ik de enige die layouts maakt voor Twikie en een enkele layout is soms wel meer dan een dag werk dus ik kan ze niet aan de lopende band maken , heb dus aub even geduld!

Verder valt er momenteel een iPad te winnen voor diegenen die de meeste leen aanbrengt voor Twikie. Lees hiervoor DIT BERICHT. Ook valt er een LAPTOP te winnen voor degene die de definitieve naam verzint voor Twikie. Lees hiervoor DIT BERICHT!