Marktplaats' onsympathiek verkopers


Marktplaats.nl is allang niet meer wat het was. Veel bedrijven (het was ooit bedoeld voor particulieren) en klantvriendelijk zijn of afspraken na komen is ver te zoeken.

.

Een enkeling jubelt nog over marktplaats, maar velen klagen. Mijn vriendin was een liefhebber van marktplaats. Zij verkocht altijd best wel goed, maar de verkoop staat al heel lang stil. Kopers bieden ook al staat de optie uit en willen zelfs dat je het spul komt brengen (gratis) of zij komen doodleuk niet opdagen. Zelf heb ik weinig positieve ervaringen met verkoop op marktplaats. Net als velen geef ik het liever weg of breng het naar de weggeefwinkel.

 

Omgekeerd komt ook voor. Je maakt een afspraak en men is niet thuis. Heeft dan zelfs de onbeschoftheid te beweren dat jij er niet was (terwijl je nog voor de deur staat). Wat zijn dit voor zieke mensen die je meer dan 1 uur laten rijden voor niets? Deze particuliere verkoper maakt het helemaal bont!

En wat zijn dat voor bedrijven/verkopers die te lui zijn om je meer dan 1 auto te laten zienterwijl zij wel reclame maken dat er 30 zo mee genomen kunnen worden?

Autoverkoper Angelo van Dusschoten Jr.krijgt de nominatie marktplaats klootzak. Gelukkig is de rit naar zijn bedrijf bespaard. Beun de Haas slooft zich nog meer uit dan hij.

Reacties