Win een GRATIS LAPTOP !

Verzin jij de definitieve naam voor Twikie?

 

Maak kans op een laptop en verzin de definitieve naam voor Twikie!!!

 

Twikie heeft serieuze plannen en wil in de toekomst internationaal gaan. Het probleem is echter dat het domein www.twikie.com al bestaat en wij hierop geen aanspraak meer kunnen maken.

 

Om een beetje professioneel over te komen hebben wij een .com adres nodig omdat dit internationaal gezien gewoon toegankelijker is. Er komen dus versies van Twikie in verschillende talen in de nabije toekomst en Twikie (of de naam die jij verzint) wordt dan officieel per 1 januari 2019 om 00:01 uur 's nachts, op feestelijke wijze gelanceerd en gevierd op ons hoofdkantoor.

 

De bedoeling is dat Twikie internationaal een begrip gaat worden en hiervoor hebben wij een pakkende naam nodig.

 

Belangrijk is,dat als je meedoet met de wedstrijd, je een pakkende naam verzint waarvoor nog géén Twitter, Facebook, Instagram of Youtube account bestaat, neem dit dus wel in overweging. Dus, voordat je de naam verzint, kijk dan goed of deze namen al bestaan op bovengenoemde Sociale Media.

 

Mocht jij dé definitieve naam verzinnen voor de site, dan win jij een laptop ter waarde van € 599,=

 

De wedstrijd loopt tot 31 augustus 2018 en de nieuwe naam wordt op 1 september bekendgemaakt.

 

De prijsoverhandiging vindt plaats op 1 oktober aanstaande.

 

De prijswinnaar wordt uitgenodigd op het Hoofdkantoor van Twikie dat , als het goed is, per 1 september wordt geopend. Jij wordt dan feestelijk onthaald en kunt dan jouw prijs een maand na bekendmaking van de nieuwe naam in ontvangst nemen.

 

Heb jij dé naam voor Twikie? Maak dan kans op deze geweldige laptop!

 

N.B.: bijgevoegde afbeelding is een sample afbeelding!

 

Alle naamsuggesties zullen wij gaan ordenen binnen de PRIJSVRAAG groep op Twikie. ( https://twikie.nl/Prijsvraag )

 

Over de drie meest interessante suggesties zullen wij dan ter zijner tijd een poll houden op de PRIJSVRAAG groep binnen Twikie

 

Suggesties voor de site, gelieve niet in reactie op dit blogbericht maar in het ---> oorspronkelijke bericht <--- op de Twikie Prijsvraag groep