Geachte nieuwkomers


Een beknopteuitleg over Twikie en hoe het hier allemaal werkt!

.

Geachte nieuwkomers,

Bij deze heet ik jullie van harte welkom op Twikie.... ik wil graag even een aantal dingen uitleggen over Twikie!

Hier en daar zijn er mensen die bepaalde dingen niet zo lekker vinden werken en bepaalde functionaliteiten missen die je op Facebook bijvoorbeeld WEL hebt.

Allereerst: Twikie is géén Facebook, Twikie is een alternatíef voor Facebook, een kloon als het ware, maar het is wél een heel ander systeem dus je kunt niet verwachten dat dingen hier exact hetzelfde werken als op Facebook, aangezien Twikie een éigen identiteit heeft. Ook is Twikie niet primair opgezet als blogsite, ook al kun je hier naar hartelust bloggen, bloggen op Twikie heeft natuurlijk nooit dezelfde professionaliteit en functionaliteit als Wordpress of Blogger, het is een névenfunctie binnen Twikie.

In de nabije toekomst komen er heel wat mogelijkheden bij en krijgt de site ook een mooier uiterlijk!

Zo zullen er bijvoorbeeld ook livestreams mogelijk worden, en webcam chatten via de messenger... en tevens komt er een gaming gedeelte, dus je zult echt niets tekort komen in de toekomst.

Twikie luistert naar haar leden en doet de dingen juist NIET zoals ze op Facebook WEL gaan.

Twikie hanteert geen enge amerikaanse mentaliteit en moraal, er is géén censuur en je mag nagenoeg alles plaatsen wat je wil, zolang het maar niet pornografisch is of te bloederig of te luguber.

Je kunt Twikie gewoon náást Facebook en Twitter gebruiken als je dat wil, dus 'overstappen' is niet nodig, maar voor diegenen die van Facebook weg willen en toch een plek zoeken om hun dingen te kunnen delen is Twikie ZEKER een heel erg goed medium, verwacht alleen nu nog niet dat het meteen perfect is. Aangezien Twikie maar door één persoon gerund wordt en ik hier en daar bijspring als moderator, er is geen 1000-koppig team van mensen die er de perfecte site van maken, alles heeft tijd nodig .

Hopelijk begrijpen jullie nu iets beter waarom het hier is zoals het hier is.