Maak ook je profiel mooi met een eigen layout!

Leer je eigen profiel layout te creëeren...

Het is nu mogelijk om op Twikie je profielpagina een geheel eigen stijl te geven. Ik heb alvast een beginnetje gemaakt door mijn eigen profiel wat op te leuken met wat leuke trucjes. Zo heb ik de modules een doorzichtige achtergrond gegeven, hebben de modules een mooie dikke afgeronde rand, is de header in het midden geplaatst en verkleind en de afstand tot bovenaan de pagina gewijzigd. Zo lijkt het precies op mijn persoonlijke blog.

Dit is vooral handig voor bedrijven en organisaties die straks een profielpagina willen hebben in dezelfde stijl als hun website zodat alles mooi integreert met de stijl van hun website.

Hoe heb ik dit gedaan? Door middel van het toepassen van een eigen CSS code op mijn profielpagina. Met CSS kun je zowat ALLE elementen van je pagina aanpassen, je kunt het zo gek niet bedenken! Je kunt het zo gek maken als je zelf wil!

Je mag de code van mijn profielpagina pakken. Je kunt het bestandje --> HIER <-- downloaden.

Hoe stel je deze layout in op je profiel?

Download het bestandje, sla het op je computer op in KLADBLOK. Geef deze file de extensie .css zoals hier bijv. ---> TWIKIELAYOUT.CSS.

Ga vervolgende naar ---> DEZE PAGINA <--- en upload het bestandje. Sla het op en kijk op je profiel. Het is dan enkel nog een kwestie van je eigen COVER en ACHERGRONDJE te uploaden om het meer je eigen stijl te geven.

Vergeet niet het bestandje  te uploaden als .CSS en niet als .TXT anders werkt het niet!

KLIK HIER om het uit te proberen. Upload je bestandje in het gedeelte 'Upload CSS bestand' en sla het op. Kijk maar op je profiel hoe mooi het nu is. Je kunt het nog mooier maken door je eigen achtergrondje en pagina header toe te voegen.

Binnenkort verschijnen er tutorials over hoe je je Profiel kunt pimpen. Hou de groep 'Twikie CSS Codes' in de gaten!

Mocht je een persoonlijke stijl willen hebben en kom je er zelf niet uit, dan kun je een ticket indienen via WWW.TECDESK.NL Ook maken we bij Twikie een layout voor jou op maat tegen een vergoeding, dit is handig als je iets wil hebben in de stijl van jouw bedrijf of organisatie.

ATTENTIE: Momenteel is het nog niet eenvoudiger om je profiel te stylen anders dan dmv CSS. Lees even ---> DIT BLOGBERICHT <--- dat uitleg geeft over hoe en waarom het nu even niet anders kan!

 

Download een leuke Twikie Layout in de Twikie store

Veel plezier!!!