Vraag en antwoorden.


Vragen en antwoorden mbt het gebruik van twikie

.

Heb je vragen, wil je weten hoe iets werkt, kun je het beste eerst even kijken of jou vraag hier al staat beschreven. Mocht het zo zijn dat je vraag hier niet bij staat kun je altijd even contact met ons opnemen via deze link en wij proberen zo snel mogelijk jou vraag te behandelen.

Let wel op 
dat vragen die worden gesteld via het contactformulier worden niet verwerkt indien deze niet goed worden omschreven. Het is dus aan te raden je vraag zo goed mogelijk te omschrijven zodat deze op een snelle manier kan worden behandeld.

 Veel gestelde vragen..


Ik kan niet meer inloggen, ik denk dat mijn account is geblokkeerd en zo ja wat kan ik er aan doen om dit op te lossen?

Antwoord : Het kan een cookie probleem zijn dus is aan te raden om de PC opnieuw te starten. Als dat niet werkt, probeer eens om de geschiedenis op te schonen en lukt dat nog niet, neem dan contact op via dit formulier en omschrijf precies wat het probleem is en wat je tot nu toe hebt geprobeerd. 

Hoe kan ik een Badgehouderschap aanvragen en wat is het voordeel hiervan

Antwoord : Je Badgehouderschap kun je zelf aanvragen. Dit kan via je account instellingen. Voor het Badgehouderschap vragen wij jou een kopie van je ID kaart en/of Rijbewijs in te sturen. Zo weten wij zeker dat jij de persoon bent die het profiel beheert. Mocht je vragen hebben? Dan kan je natuurlijk altijd één van de beheerders aanspreken.

Ik wil bepaalde melding niet via email binnen krijgen waar kan ik dat instellen?

Antwoord : Als je bijvoorbeeld zelf wilt instellen dat je bepaalde meldingen niet meer krijgt of juist wel kun je via deze link alles zelf instellen. Voorbeeld: als iemand je een bericht stuurt en jij wilt daar geen email melding van ontvangen dan is dit de oplossing om dat in te stellen.

Ik wil graag dat niet iedereen op mijn tijdlijn berichten schrijft alleen mijn volgers

Antwoord : Via deze link kun je precies instellen wat jij wenst dat andere leden wel of niet kunnen. Bijvoorbeeld "Wie kan me volgen, Wie kan mij berichten sturen etc."

Geluid uitzeten bij een gebeurtenis in de browser

Antwoord : Bovenaan het tweede icoontje, een wereldbolletje daar klik je op en selecteer je "Schakel meldingsgeluid uit". Nu hoor je geen geluidseffecten meer tot je deze weer activeert.

Ik heb een post gezien die tegen de regels is en volgens mij niet mag

Antwoord : Indien je een post, foto, of filmpje bent tegengekomen waarvan jij denkt deze is tegen de regels dan kun je deze rapporteren. Dit doe je op de volgende manier, Klik op het pijltje naast de tijd aanduiding van de post en er volgt een uitklap menu. Je kunt kiezen uit "Opslaan, Bericht rapporteren, Open in nieuw tabblad en verberg post" Kies Bericht rapporteren en klaar ben je. Dit gebeurt geheel anoniem. 

Ik word herhaaldelijk voor een groep uitgenodigd dat wil ik niet waarom?

Antwoord : Als je ongewildt toegevoegd word door iemand aan een groep, dan ben je deze persoon al aan het volgen. Deze persoon kan jou dan zonder toestemming toevoegen aan een door hen aangemaakte groep. Dit betekent dat jij in dit geval deze persoon al volgt en of wederzijds. Wil je dit niet dan op dat moment twee dingen doen een is een verzoek doen aan die persoon om je niet meer toe te voegen aan zijn of haar groep. Ook kun je als dat niet mocht helpen het volgen stoppen en dat doe je via je Profielpagina „Blokkeer deze gebruiker”. Deze persoon kan dan jou niet zomaar toevoegen aan een groep. Ook kan deze persoon je nooit zomaar toevoegen als jij deze persoon terug volgt.

Voorbeeld:

Miep is Lies gaan volgen en Lies volgt Miep terug. Dit betekent dat Lies in dit geval zomaar door Miep kan worden toegevoegd aan haar groep Om dit op te lossen kunnen wij niet technische doen maar dan moet Miep in dit geval Lies blokkeren. en dat gaat heel simpel. Op de profielpagina klikken van Lies want je wilt haar blokkeren, Op haar Profielpagina aan de rechterkant kiezen voor de optie "Blokkeer gebruiker" Dus eerst naar deProfielpagina van Lies, Rechterblok Blokkeer Gebruiker

3626 Bekeken

Reacties


Dirk Hendriks 3 jaren geleden

Hoe blokkeer ik iemand die mij ongewenst volgt?

 
  • Vind ik leuk
  • Liefde
  • HaHa
  • Wauw
  • verdrietig
  • Boos