Tweede Paasdag

Een animatie film voor het hele gezin over Pasen, de Paashaas en een vals kuiken. Geen zin in film? Dan is Kees Binnenstebuiten er.

Er bestaan zowaar films die over Pasen gaan. Wie zich verveelt kan die lekker gaan kijken. Dat is weer eens iets anders dan auto's of keukens kijken of doet niemand dat meer?

Ik kan eigenlijk wel een andere auto gebruiken. Dat was ook al lang het plan, maar zonder genoeg geld komt het er niet van (ik spaar). Hopelijk zit ik straks niet in een drijfnatte auto of een met schimmel. De buurman had hem geleend en liet de achterklep open staan. Toevallig kwam ik voorbij en zag het (en de 10 cm water er in).

Tweede Paasdag ga ik niet veel doen.Ik at mij gisteren al misselijk aan eieren en ik ben moe. Het zal dus bij slapen, film kijken en wie weet wat lezen of schrijven blijven.

HIEReen link naar een Paasfilm (leuk voor het hele gezin) en mocht je daar geen zin in hebben kun je het verhaal van "Kees Binnenstebuiten"lezen. Het telt slechts 140 woorden dus dat moet te doen zijn. Mijn Yoors maatje Enriqueschreef wat er aan vooraf ging. Ook in 140 woorden.