Nieuwsbrief Nr. 1


Twikie's allereerste nieuwsbrief waarin wij het een en ander uitleggen!

.

Geachte Twikies,

Zoals velen van jullie wellicht nog niet weten is Twikie in de afgelopen weken exponentieel gegroeid. Het leden aantal is flink gegroeid sinds de nieuwe mogelijkheden zijn geimplementeerd.

Sinds een aantal weken is het mogelijk om door middel van CSS een unieke stijl aan je profielpagina te geven. En omdat we snappen dat het voor veel mensen ingewikkeld is hebben we het volgende blogbericht daarover geschreven waarin we uitleggen waarom het hier 'moeilijker is dan op Hyves':

 

 

Hopelijk legt bovenstaan blogje  uit waarom het op het moment NIET eenvoudiger kan, aangezien Twikie oorspronkelijk geen site was om je profiel te pimpen! de plannen zijn om in de toekomst een profille layout generator te creeeren zoals veel mensen die gewend zijn van Hyves , maar voorlopig is het al mogelijk om voor diegenen die kennis hebben van CSS een mooie layout te maken voor jouw persoonlijke profielpagina! Voor diegenen die deze kennis NIET hebben hebben we in de TWIKIESTORE een aantal layouts gemaakt die je kunt downloaden en in je dashboard kunt installeren. Makkelijker kunnen we het met de huidige techniek helaas niet maken, misschien in toekomstige releases.

 

Om de nieuwe leden een beetje op weg te helpen hebben we het volgende blogberichtje opgezet:

 

 

Sommige mensen snappen nog niet zo goed wat HASHTAGS nu eigenlijk zijn? Daarvoor hebben wij het volgende blogberichtje geschreven:

 

 

Twikie heeft nu een eigen store waar je een layout kunt kiezen voor jouw profielpagina.

 

In de TWIKIESTORE kun je een leuke layout kiezen voor jouw profiel. Je moet wel even een account aanmaken in de store want het is een aparte website, dit is zo gebeurd binnen twee minuten.

Je kunt ook een centje bijverdienen door in de STORE jouw eigen layouts aan te bieden, je mag ze natuurlijk gratis weggeven, maar als je wel iets HÉÉL bijzonders maakt, kun je hem verkopen als PREMIUM layout! Alle layouts moeten eerst door ons persoonlijk worden goedgekeurd want we willen niets anders dan kwaliteit in de store.

De TWIKIE store is er overigens niet alleen voor LAYOUTS. Ook kunnen ontwikkelaars hun eigen SCRIPTS (PHP, CSS, HTML, etc.,etc.) in de store aanbieden, hetzij gratis hetzij tegen betaling. Dit geld overigens ook voor allerlei graphics die jij maakt, bijv. Covers of Wallpapers of foto's met een PREMIUM gehalte!

- Lees HIER alles over de TWikiestore

Tot slot willen wij jullie vragen om onderstaande graphic op jullie sociale media (Facebook, Twitter, INSTAGRAM, Pinterest) te delen, want alleen met JULLIE hulp kan TWIKIE heel groot worden, want we zochten allemaal een lange tijd voor een goed alternatief voor Facebook en dat alternatief is er nu, nu moet het alleen nog kenbaar gemaakt worden aan heel nederland, totdat Twikie een begrip is in elke huiskamer!

 

 

Voor technische vragen en ondersteuning verwijzen wij jullie graag door naar onze TECDESK ( https://www.tecdesk.nl ) Hier kun je een ticket indienen als je met een vraag zit. Ook op de TECDESK dien je even een account aan te maken voor je de berichten kunt lezen en een ticket kunt indien!

 

VERTEL JIJ OOK AL JOUW VRIENDEN OVER TWIKIE?

Reacties


Patrick 2 jaren geleden

Nou daar wil ik wel even aan toevoegen dat voor twikie de privacy hoog in het vaandel staat en dat de twikie leden de regie zelf in handen heeft. Dus geen dictatuur gedrag wat je wel sterk merkt op Facebook.

 
  • Vind ik leuk
  • Liefde
  • HaHa
  • Wauw
  • verdrietig
  • Boos