De Twikie Store is geopend


Voor de leukste Twikie Layouts ga je nu naar de Twikie Store

.

Ben je op zoek naar een leuke layout voor jouw Twikie profiel pagina? Dan is er nu de TWIKIE STORE.

Er is nu een scala aan GRATIS en PREMIUM layouts die je kunt downloaden via de Twikie store.

Er zit vast wel iets van jouw gading tussen, en zo niet? Dan komt die er vast binnenkort, want het assortiment wordt dagelijks aangevuld!

Heb je hulp nodig bij installatie van een layout van jouw keuze en kom je er zelf niet uit? Dan kun je een ticket indienen via WWW.TECDESK.NL

Voor PREMIUM layouts geldt dat je één gratis her-installatie of aanpassing krijgt als service. Wil je vaker een aanpassing of herinstallatie van een andere layout dan wordt hiervoor een vergoeding in rekening gebracht. Alles in overleg mogelijk!

Voor een layout op maat kun je ook terecht bij Twikie.

Leden die layouts creëren zijn:

 

Wist je dat je ook een leuk centje kunt bijverdienen door jouw eigen PREMIUM layouts toe te voegen aan de Twikie Store? Als je dit doet, promoot jouw activiteiten dan ook via jouw eigen tijdlijn en plaats dan een direkte url naar de layout in de Twikie Store die jij hebt ontworpen. Tevens kun je in de Twikie Store jouw eigen grafische materiaal, zoals wallpapers, Twikie Covers of andere graphics (ook betaalde) toevoegen. Natuurlijk mag je jouw layouts ook gewoon GRATIS aanbieden als je hier voor kiest.

 Voor de leukste GRATIS en PREMIUM Twikie Layouts ga je naar de Twikie Store

 

Reacties