#DELETEFACEBOOK, Twikie biedt veilig alternatief voor Facebook


Wil je jouw Facebook account verwijderen en weet je niet waar je nu terecht kunt? Kom naar www.twikie.nl

.

Twikie biedt veilig alternatief voor Facebook #DELETEFACEBOOK

 

Facebook begint het nu goed te merken, na het schandaal dat veel privacygevoelige gegevens gelekt zijn verwijderen vele mensen massaal hun Facebook account. Die mensen weten nu vaak niet waar ze terechtkunnen nu ze zich niet meer veilig voelen op Facebook.

WWW.TWIKIE.NL biedt daarom een veilig alternatief voor diegenen die besloten hebben om hun Facebook account te verwijderen, en zeg nu eerlijk: 'WAT VERLIES JE NU ALS JE WEG GAAT BIJ FACEBOOK?'

Facebook is een koud en kil bedrijf waar alleen de $ DOLLARTEKENS belangrijk zijn. Twikie is een sociaal netwerk, á la Facebook, maar dan zónder de Facebook-bullshit.

Bovendien heb je op Twikie de mogelijkheid een prachtige, gepersonaliseerde profielpagina aan te maken met een mooie, persoonlijke layout, en dat kan op Facebook niet.

De keuze is dus makkelijk? Wordt gewoon lid van WWW.TWIKIE.NL en geloof me, het wordt hier GEWELDIG!

Twikie staat nog een beetje in de kinderschoenen en de kinderziektes en schoonheidsfoutjes moetne nog een beetje worden weggewerkt. Er komt zéér binnenkort een héuse (LAYOUT)Twikie Store aan met allerlei mooie layouts, gadgets en scriptjes.. wat moet je nog op 'boring' Facebook?

Twikie is The New Shit!