Wilfree Poezewoef gooit zich verder in de strijd tegen de armoede


gratis honden- en of poezenbrokken als ook het vervangen van materialen is ons doel

.

Ons gratis dierenvoedingsproject verloopt prima en we stappen  in de 3de maand

Ik wil dan ook al onze leden bedanken voor al hun vriendschap en steun die ze de afgelopen weken getoond hebben. Dit geeft me de moed om door te gaan.

We gaan gewoon verder zoals voorheen, je kan je wekelijks inschrijven op onze facebookgroep.

Voor nieuwe leden gelieve me een prive bericht te sturen met je gemeente,dier en welk afhaalmoment je graag wenst. Deze zijn op zondag 11 uur en woendag van 9 tot 10 uur. Indien je niet kan komen gelieve dan voor het afhaalmoment te verwittigen zodat ik andere mensen kan helpen in uw plaats. doet je dit niet dan kom je de volgende 2 weken niet in aanmerking voor voeding.

Naamverklaring wil = wilrijk, free = gratis en poezewoef = poezen en honden he (hihi)

Armoede vermeerdert zich op de hele wereld, het wordt een echte plaag. Niet enkel de mensen lijden eronder maar ook hun huisdieren en ja hoor, ik hoor jullie al zeggen "dan moeten ze maar geen beest nemen" wel daar zit je effe fout. Veel van deze mensen zijn alleen en het ergste van armoede is dat je eenzaam bent dus is je huisdier je steun en toeverlaat en je beste vriend. Ik weet uit ervaring dat als onze Pruts zou kunnen praten amai mijn oren dan.

 

 

Armoede wordt ook nog vaak geassocieerd met de  man of vrouw onder de brug maar ook dat klopt niet, velen zijn door scheiding, ziekte en andere zaken in financiële problemen gekomen en geven liever hun eigen stukje vlees aan hun dier dan het zelf op te eten. 

 

 

Wel, daarom willen wij een handje helpen (en hopen natuurlijk op hulp van jullie ook he)

Bent u sympathisant of wilt u graag meehelpen door te doneren neem dan gerust even contact met me op.

U kan brengen en we kunnen komen afhalen.

Onderaan vind je de links van onze facebookgroep en website.

 

 

Ik ga jullie zeker op de hoogte houden hoe het loopt en hoop ook op jullie steun en je mag onze fb groep altijd delen zodat het bekend wordt. 

 

 

BELANGRIJK OM TE WETEN : Vanaf 01-03-2018 zullen de voedingspakketten 1 kg zijn voor de honden en 500 gram voor de poezen. Het is echter niet altijd mogelijk om voeding te kiezen. een voorbeeld:  puppyvoeding komt niet altijd binnen dus laat ons weten wat je voorkeur is maar we kunnen niets beloven

 

 

Men kan momenteel wekelijks een dierenpakket aanvragen.

 

 

Mochten wij in de toekomst donaties dierenvoeder krijgen (en dat wordt in dank aanvaard) zullen deze via dezelfde weg worden uitgedeeld .

 

 

Ken je mensen of winkels die al eens eten doneren dan mag je het ons zeker melden.

 

 

Wij hopen hiermee een beetje verschil te maken en een beetje hulp te  bieden aan zij die het (effe) moeilijk hebben.

 

 

SAMEN STAAN WE STERK DUS LAAT ONS HANDEN EN POOTJES IN ELKAAR SLAAN.

 

 

 

https://www.facebook.com/groups/523301271076247/

 

groetjes cvf

799 Bekeken