Kunst aan de muur?


Voor mooie kunstwerken en abstracte schilderijen moet je dit blogbericht beslist lezen

.

De afgelopen tijd ben ik erg druk bezig geweest mijn persoonlijke website op te zetten, wat nog een heel gedoe is, poepoe! Het is niet alleen het máken van de website, maar ook ervoor zorgen dat deze goed gevonden wordt in Google. Dit houdt in , het instellen van de Google-analytics, het toevoegen van een SITE-MAP, het design van de site en nog véél meer, en ook de Google-adsense, want ik wil natuurlijk ook een klein centje bijverdienen door advertentie clicks... LOL

Dat betekent dus een hoop technische poeha, waar ik helemaal geen kaas van gegeten had, maar gelukkig héb ik aanleg voor al deze zaken, dus uiteindelijk kom ik er wel uit!

Kunstwerken voor aan de muur!

 

Op mijn website tref je een overzicht aan van de kunstwerken en crea's die ik tot nu toe heb gemaakt. Helaas is er in de loop der jaren veel materiaal verloren gegaan op oude computers van mij, waardoor ik niet van elk werk dat ik heb gemaakt ook daadwerkelijk foto's heb.

Hiernaast zie je een voorbeeld in een video van een schilderij dat ik heb gemaakt!

Ik begrijp dat niet iedereen een grote beurs heeft , dus het is niet voor iedereen mogelijk om een origineel schilderij aan te schaffen, maar niet getreurd... het is in de toekomst mogelijk om werk van mij aan te schaffen als ARTPRINT. Deze prints zullen verkocht worden via www.werkaandemuur.nl (Dit is voor de nederlandse markt)

In de nabije toekomst zal ik mijn werk ook aanbieden via www.pixels.com (Dit is voor de internationale markt) Via Pixels kun je echt ver gaan. Wil je bijv. een telefoonhoesje met een schilderij van mij erop? Een Koffiemok? Een douchegordijn of een badlaken? Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk! Zo kan iedereen van mijn kunst genieten!

Elk werk kan op élk denkbaar medium worden afgedrukt in élke denkbare afmeting! D.w.z. canvas, metalen platen (zoals aluminium en staal), acrylglas, hout, etc., etc. Je kunt het dus zo goedkoop of zo duur maken als je het zelf wil!

Gedecoreerde flessen en andere crea's

 

Ik maak niet alléén schilderijen. Ik ben creatief met van alles en nog wat. Zo decoreer ik ook flessen.

Hiernaast zie je een voorbeeld van een lamp die ik heb gemaakt van een oude wijnfles.

KLIK HIER voor meer gedecoreerde flessen van mij!

Ben je misschien nieuwsgierig geworden en zoek je ook een mooi schilderij voor aan jouw muur? Bezoek dan eens mijn website. KLIK HIER om mijn site te bezoeken!

Er staat nu nog niet zo heel veel op. Ik ben de afgelopen tijd niet veel toegekomen aan het maken van nieuwe kunstwerken omdat er veel technische problemen waren met mijn website en er veel gedoe was met Facebook die het delen van de link naar mijn website niet toestond. Dat probleem is nu gelukkig opgelost. Ik neem nog een paar daagjes vrij om even bij te komen van alle stress die ermee gepaard ging en dan kan ik weer aan de slag!

Ik hoop dat jullie mijn werk mooi vinden en dit bericht zullen delen! Dan doe ik het tenminste ook niet voor niks :)

Reacties