Website van Zohra Boelhouwers


Officiele website van Zohra Boelhouwers, beeldend kunstenares, werkend en woonachtig in Capelle aan den IJssel

.
Zohra Boelhouwers http://zohraboelhouwers.blogspot.com
Hallo, ik ben Zohra en ik heet u van harte welkom op mijn website!
 
Ik ben een beeldend kunstenares. Op mijn website toon ik u alle kunstwerken die ik tot nu toe heb gemaakt !

Ik ben autodidact en heb dus géén officiele kunstenaars opleiding gehad. Ik heb mij alles zelf aangeleerd en zo gaandeweg mijn eigen creativiteit ontwikkeld.
 
Vergeet u voor het verlaten van mijn website niet eerst mijn GASTENBOEK te tekenen? Uw mening over mijn werk wordt zéér op prijs gesteld!
 
Ik hoop met heel mijn hart dat u geniet van mijn werk, en als mijn werk u aanspreekt, wellicht kunt u er dan over denken er een aan te schaffen of een artprint te bestellen zodat mijn werk ook mooi aan uw muur kan prijken?


Ik ben begonnen als hobbyist, doordat ik geprikkeld werd door allerlei kunstwerken die ik mooi vond. Op een gegeven moment ben ik gewoon ergens begonnen met kliederen, en gaandeweg begon ik mij steeds verder te ontwikkelen als een professionele kunstenares.

Ik maak mooie kunstwerken en muur- en woondecoraties voor u om van te genieten. 

In het begin hield ik mij vooral bezig met het schilderen van abstracte schilderijen, maar gaandeweg ging ik mij ook interesseren voor nevenactiviteiten, zoals het decoreren van allerhande objecten, zoals flessen, vazen, glazen, etc.

Op mijn website treft u een overzicht aan van alle kunstwerken / (abstracte) schilderijen en objecten die ik tot nu toe heb gemaakt. Vindt u een werk dat u interessseert? En zou u het eventueel willen aanschaffen? Reageer dan op het respectievelijke blogbericht mét uw naam én emailadres of WHATSAPP nummer waarop ik u zou kunnen bereiken!

Veel plezier op mijn website!

 
 

Mijn verhaal!

Zohra Boelhouwers is een beeldend kunstenares die medio 2012 is begonnen met het schilderen van abstracte schilderijen. Het begon als hobby, doordat zij in haar leven geprikkeld werd door mooie kunstwerken van bekende kunstenaars.
 
Gaandeweg ging zij haar creativiteit ook botvieren op alles waarop zij haar handen kon leggen. Zo begon zij ook met het decoreren van oude wijnflessen, vazen, glazen, doosjes en van alles en nog wat.
 
"Creativiteit is een belangrijke uitlaatklep voor mijn emoties en zieleroerselen! Ik probeer de beelden die ik de hele dag in mijn hoofd zie om te zetten tot schitterende kunstwerken!"
 
Sedert 2012 is Zohra Boelhouwers woonachtig in Capelle aan den IJssel, na eerst jarenlang in Rotterdam te hebben gewoond. 

In Capelle aan den IJssel heeft zij ook haar (mini) atelier aan huis!
 
 
Zohra lijdt aan de zogenaamde 'bipolaire stoornis'. Kunst maken is belangrijk voor haar omdat het haar toestaat haar chaotische en stormachtige denkwereld te ordenen en zich te uiten door middel van kunst. De bipolaire 'stoornis' ziet Zohra zelf niet meer als een handicap maar eerder als een verhoogd bewustzijn dat haar toegang geeft tot oneindige creativiteit!

Zij heeft tot nu toe nog niet geëxposeerd, maar het is de bedoeling dat dat in de (nabije) toekomst wel gaat gebeuren!
 
Mijn website is te vinden via: https://zohraboelhouwers.blogspot.com

Reacties