's Morgens in den vroegte


Net wakker en de ergernissen stapelen zich al op.

.

Tijd om stoom af te blazen!

De ING laat mij wederom in de steek. Zelf aangemaakte betalingsopdrachten zijn niet te verwijderen en schuiven steeds door naar de volgende dag. De verwijder knop ontbreekt bij het doorschuif systeem. ING zou maar 4 WERKdagen doorschuiven, dit is niet waar. Mijn rekening moet dus gedwongen leeg zijn. De vraag is nu hoe ik mijn huur ga betalen. Moet ik nu weer een ander rekeningnummer nemen?

(Zie HIER voor ING klantenservice "reacties")

Even op Twitter loop ik tegen het "boycot het euro songfestival" bericht in het AD aan. Het "euro" in het euro songfestival ontgaat mij. Wat hebben al die landen met "euro" te maken? Hebben zij graag euro's op hun bankrekening? Lijkt mij sterk.

In Europa ligt een aantal deelnemers ook niet. Ik stel voor dat er nu eindelijk gestopt wordt met deze poppenkast (lees: vriendjes politiek). Het songfestival bevordert de saamhorigheid niet. IJsland zou boycotten (dit ligt waar in Europa?), net als Zweden (Ikea en moslimland) en ook de Ieren (die liefhebbers zijn van een robbertje vechten) hebben geen zin om op te treden in oorlogsgebied.

Wie daar dus geen zin in heeft ligt dwars. In 1980 vond het feest ook niet in Israel plaats en toen had niemand het over boycotten (misschien was dat woord toen nog niet zo ingeburgerd?).

Mijn volgende ergernis is dat ik een elders gelezen tekst niet meer in Twikie kan plakken. Als telefoongebruiker krijg ik de mededeling dat ik ctrl alt c, v of x (in dit geval v) moet gebruiken. Ik heb geen flauw idee waar deze toetsen op mijn telefoon zitten. Printscreen werkt ook niet bij app gebruik. Overigens lukt een stuk tekst knippen wel!

Twikie.nl krijg ik niet opgestart ik kan daar dus niet uitproberen of het dan nog wel kan. Bijzonder vervelend want zowel via site als app is de schrijfruimte voor het maken van een artikel nog steeds zeer beperkt.

 

Opmerking:

Het aanpassen van een (langer) artikel gaat moeilijk. Het beeld is ineens heel klein en de gehele tekst kun je niet zien. Ook kun je niet naar beneden scrollen. Erg onpraktisch.

Via de site kun je wel op de normale manier een artikel aanpassen. Ook kun je dan wel teksten plakken.